Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Proef Belgrado

  • 4-daagse stedentrip
  • Culinaire stadswandeling in Belgrado
  • Citytour met privégids

vanaf €265 p.p.

*

Ervaar de Servische hoofdstad, vol met geschiedenis, cultuur en gastronomische ervaringen. U verblijft in een hotel in het centrum van Belgrado.

U verkent Belgrado met een Engels sprekende privégids die u verteld over de rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Tijdens een culinaire stadswandeling met Nederlands sprekende gids ontdekt u lokale gerechten op bijzondere plekken.

Programma

Dag 1

Uw privéchaffeur halt u op van het vliegvled. Na ongeveer 15 minuten riijden bereikt u het Hotel Jump Inn. Op de weg kunt u al de Sava de tweede rivier van Servie bewonderen en maakt u onmiddelijk kennis met de bruisende verkeer in Belgrado. Afhankelijk wanneer u aangekomen is kunt u zelf in de stad rondlopen of in het hotel uitrusten.

Dag 2

Na het uitgebreide ontbijt in het hotel verkent u Belgrado met een Engels sprekende privégids die u verteld over de rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Belgrado, een van de oudste steden in Europa was eeuwenlang een grens tussen de islam en het christendom als een grens tussen West- en Oost-Europa.

Lees meer over deze tour.

Dag 3

Tijdens ongeveer 4 uurtjes culinaire stadswandeling met Nederlands sprekende gids ontdekt u lokale gerechten op bijzondere plekken.

Dag 4

U wordt van het hotel naar het vliegveld gebracht

Natuurlijk kunnen we het programma volgens uw wensen aanpassen. Als u op de erste dag vroeg in Belgrado bent, kunnen we direkt met een van de tours beginnen of eventueel kunt u de twee beshcreven tours op een dag doen. Verder heeft u de mogelijkheid om dagtrips bijboeken: Dagtrip naar Fruska Gora, Dagtrip naar Topola.

Prijzen

aantal reizigerprice per persoon
2 €295
4 €265

De getoonde prijzen zijn per persoon.

Inclusief:

 Exclusief:

  • Toeslag voor gebruik van eenpersoonskamer
  • Toeristenbelasting (€1.2 p.p.p.n.)
  • Vliegticket naar Belgrado, (we helpen u graag om een geschikte vliegticket te vinden)
  • Optionele dagarrangementen

 

 De citytrip kunt u ook uitbreiden met bijvoorbeeld een dagtrip naar een wijngebied. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Product tags