Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Autorondreis Montenegro

  • 10-daagse autorondreis
  • Nationaal Park Durmitor en Skadarmeer
  • Baai van Kotor

Prijs op aanvraag

*

Autorondreis Montenegro

Met deze rondreis maakt u kennis met verschillende landschappen van Montenegro. U begint uw reis op het kustgebied, waar u kunt genieten van de zee en mooie stranden. Dan reist u naar het binnenland van Montenegro naar de prachtige Durmitor Nationaal Park. Eindelijk keert u terug naar de kust om de schilderachtige baai van Kotor verkennen Tijdens uw reis gaat u ook het culinaire aanbod (lokale keuken en wijn) van deze gebieden leren kennen.

Het is slechts een voorbeeldreis, u kunt natuurlijk de volgorde van het hotels veranderen en u kunt de rondreis uitbreiden met andere bestemmingen in Montenegro of Kroatië. We maken graag een voorstel voor u volgens uw wensen. Dit kunt u eenvoudig regelen door contact met ons op te nemen of stuur een email naar info@bematravel.nl.

Reisprograma

Dag 1-4       

Budva of Petrovac

Dag 4-7

Natioanl Park Durmitor

De park bekend van zijn hoge bergen die uitnodigen u om actief genieten van al het moois. Wat denkt u van een halve dag raften of een lange wandeling maken? De mogeijkhede

Dag 7-10

Baai van Kotor

Helaas is uw reis hier voorbij, maar u kunt uw vakantie verlengeneen langere verblijf in Montengro of in Kroatië. We helpen uw graag met uitbreiden van uw rondreis.

 

Prijs

Op aanvraag

De prijs is per persoon op basis van een tweepersoonskamer in juli en augustus. Als u buiten de hoofdseizoen reist, krijgt u korting. Stuur een email naar info@bematravel.nl voor een prijsofferte.

Inclusief:

  • 10 overnachtingen met ontbijt
  • STO reisgarantie
  • Wegenkaart

Exclusief:

  • Eigen vervoer of autohuur
  • Toeristenbelasting (ong. €1 p.p. per nacht) - ter plaatse te betalen

Wilt u ergens langer of korter verblijven of wilt u graag andere plaatsen bezoeken? We organiseren individuele of groepreizen op maat in Montenegro. Dit kunt u eenvoudig regelen door contact met ons op te nemen of stuur een email naar info@bematravel.nl. U kunt natuurlijk uw rondreis in Montenegro combineren met een reis naar Kroatië.